V televizorech s internetem se o přízeň diváků pokouší nová africká služba, část programů je zdarma

25. červenec 2019

V menu služby najde divák přímo položku „Free VOD“, kde jsou veškeré tituly z videotéky dostupné zdarma. Z volně dostupných stanic se jedná o SarmTV, Ghally TV, KOTV, Aspani TV, Divine Favor TV a ANTV.

V uplynulých dnech se v rámci chytrých televizorů, tedy zobrazovačů, které jsou připojeny k internetu, objevila nová on-line služba African Network Television (ANTV). Redakce portálu Digitální rádio zaznamenala její přítomnost v LG OLED televizoru z roku výroby 2017. Aplikaci si mohou všichni zájemci stáhnout zdarma, její obsah je však placený. Část televizních programů i videotéky je možné využívat bez poplatků. On-line verze platformy funguje na adrese https://www.antvnetwork.com.

Zájemce, který si chce rozšířit obzory o africké kanály, se musí zaregistrovat. Bez zadání základních údajů jako je e-mail, uživatelské jméno a heslo není možné do této služby získat přístup. Tituly, které jsou dostupné za placenou bránou, jsou na první pohled opatřené zámkem, volné jsou naopak bez jakéhokoliv piktogramu. V menu služby najde divák přímo položku „Free VOD“, kde jsou veškeré tituly z videotéky dostupné zdarma. Z volně dostupných stanic se jedná o SarmTV, Ghally TV, KOTV, Aspani TV, Divine Favor TV a ANTV.

autor: lukpo
Spustit audio

Související