V září odstartuje lokální verze TV Paprika pro Českou republiku a Slovensko

16. srpen 2018

Stanice nabídne jak lokální produkci, tak i předěly a samotné reklamy v češtině, případně slovenštině. Do budoucna bude pro provozovatele snadnější také uvést případně verzi stanice v HD kvalitě.

Na září naplánovala společnost AMC Networks International – Central Europe start lokální verze placeného kanálu TV Paprika pro Českou republiku a Slovensko. Portálu Digitální rádio to potvrdila marketingová manažerka firmy Irena Novotná. Program je součástí nabídek řady kabelových, IPTV i satelitních operátorů. Hlavním důvodem k tomuto kroku má být možnost nabídnout divákům atraktivní a plně lokalizovanou stanici s předěly a reklamami v češtině, případně slovenštině. Potřebnou licenci už společnost AMC od vysílací rady získala na jejím posledním zasedání, které se konalo toto úterý.

„Zároveň můžeme už teď potvrdit, že se mohou všichni fanoušci kulinářských specialit těšit hned na dvě zbrusu nové lokální produkce. Nejprve od 3. září odstartuje slovenský pořad “Pepeho zdravá kuchyně“, ve kterém uvidí zdravé verze klasických i neobvyklých receptů od oblíbeného food blogera Pepeho. Hned v následujícím měsíci říjnu čeká na milovníky vaření česká lokální produkce “Hezky česky s Vendy“. Tradiční recepty v tomto pořadu předvede sehraná dvojice kuchařů-moderátorů ve složení blogerka Vendula Špetlíková a moderátor a vnuk známého Přemka Podlahy Adam Novotný,“ konstatovala Irena Novotná, Senior Marketing Manager AMC Networks International pro Českou republiku a Slovensko.

autor: lukpo
Spustit audio

Související