Videotéka Edisonline je nově k dispozici i pro chytré televizory Samsung, láká na filmy s Mikkelsenem

22. prosinec 2021

Společnost Film Europe rozšiřuje svou placenou online videotéku Edisonline i do televizorů společnosti Samsung. Pro Android TV a Apple TV jde o další významnou televizní platformu, kde bude tato služba k dispozici.

Aplikaci Edisonline si mohou do svého zobrazovače nainstalovat majitelé televizorů Samsung s operačním systémem Tizen, konkrétně se jedná o modely 2018 a mladší. Fanoušci evropského filmu se tak mohou těšit před koncem roku například na snímky Chlast nebo Rytíři spravedlnosti – oba s oblíbeným dánským hercem Madsem Mikkelsenem – nebo dokument Králové videa, který monitoruje dnes již kultovní dobu českého dabingu VHS kazet.

Edisonline nabízí nejlepší festivalové filmy a placené kanály Film Europe a Film Europe+ za cenu lístku do kina, konkrétně částku 155 korun/měsíc, případně 1860 korun/rok. „Nepřemýšlejte, co si pustit, ale sledujte filmy, o kterých se mluví,“ láká na svou videotéku distribuční společnost slovenského podnikatele Ivana Hronce. Videotéka nabízí dále například tituly z přehlídek Be2Can nebo Scandi. Nedávno sem přibyly stovky filmů a dokumentů z československé produkce.

autor: lukpo
Spustit audio

Související