On-line služba SledováníTV překvapila, uvedla vlastní aplikaci pro Amazon Fire TV

22. říjen 2020

Platforma Amazonu přináší prakticky výhradně zahraniční aplikace. Ze všeobecně v Česku známých to jsou YouTube, Facebook nebo Spotify. Ve Fire TV najde uživatel celou řadu streamingových služeb, které však na našem trhu pravděpodobně nevyužije.

Provozovatel on-line služby SledováníTV si připravil pro své zákazníky překvapení, uvedl aplikaci pro platformu, která není v České republice příliš rozšířená. Internetovou televizi je možné nově využívat i na streamovací platformě Amazon Fire TV. Při bližším pohledu na aktivity provozovatele služby ale nejde o takové překvapení. Cílem firmy bylo na Fire TV expandovat zejména se svou zahraniční službou Modern TV. Při této příležitosti byla proto uvedena i aplikace SledováníTV pro novou platformu.

Nabídnout své televizní služby na co nejširším počtu zařízení je trendem dnešní doby. SledováníTV podporuje chytré televizory značek LG, Samsung, Panasonic, Hisense a také systém Android TV. Právě v této kategorii by firma, jak naznačila svým zákazníkům, měla uvést v nejbližší době další novinky. Služba SledováníTV má svou aplikaci i pro Apple TV a pochopitelně je ji možné využívat i v mobilních aplikacích nebo přímo v prohlížeči. Platforma podporuje Google Chromecast, Safari, Firefox i Microsoft Edge.

autor: lukpo
Spustit audio

Související