Videotéka HBO GO zařazuje tituly ve slovenštině, zdůvodňuje to rostoucím zájmem tamních předplatitelů

12. únor 2021

Se slovenským dabingem nebo titulky jsou v nabídce HBO GO k dispozici například seriálové hity Hra o trůny, Černobyl, Sedmilhářky, Euforie a novinky jako Mělas to vědět či Jeho temné esence.

Společnost HBO Europe začala přidávat do videotéky HBO GO vedle dabingu a titulků v češtině také podporu slovenštiny. Provozovatel on-line služby to zdůvodňuje rostoucím počtem slovenských předplatitelů a zájem o tvorbu v lokalizované podobě. Už nyní jsou v nabídce HBO GO k dispozici ve slovenštině seriálové hity Hra o trůny, Černobyl, Sedmilhářky, Euforie a novinky jako Mělas to vědět či Jeho temné esence. Slovenský dabing je také k dispozici u seriálu Živí mrtví.

Z filmů si mohou diváci vychutnat novinku režiséra Stevena Soderbergha Nechte je všechny mluvit s Meryl Streep v hlavní roli, posledních devět filmů ze série s Jamesem Bondem, filmy s Harry Potterem, klasiku Watchmen z roku 2009 nebo hity jako Zodiac, Krycí jméno U.N.C.L.E., Ocelová pěst nebo Tomb Rider. Pro děti nebudou chybět animované filmy ze studia Disney jako Blesk, Coco, Hledá se Nemo, Zootropolis a nebo z produkce Warner Bros – Pokémon detektiv Pikachu. Pro dětské diváky bude k dispozici i dabing k novým sériím Tlapkové patroly, které se na HBO GO objeví na konci února.

autor: lukpo
Spustit audio

Související