Videotéka HBO Max rozšířila dostupnost, k dispozici je nově i přes aplikaci Vodafone TV

25. listopad 2022

Společnost Vodafone jako jeden z největších provozovatelů placené televize na trhu zpřístupnila videotéku HBO Max většímu okruhu svých zákazníků. Zatímco doposud byla implementována pouze jako součást oficiálních set-top boxů operátora, nyní je k dispozici i přes aplikaci, kterou mohou využívat například klienti se systémem Android TV.

„Ano, přidali jsme tituly z HBO Max přímo do knihovny, a to pro zvýšení povědomí o obsahu HBO,“ uvedl pro redakci portálu Digitální rádio mluvčí Vodafonu Ondřej Luštinec. Dříve bylo stejným způsobem začleněno v knihovně HBO GO. Videotéka HBO Max je jako součást nabídky pro zákazníky implementována hned u několika operátorů včetně O2 Czech Republic nebo dalších. Letos tato služba nahradila právě online platformu HBO GO.

HBO Max je klasickou placenou videotékou, která kombinuje nabídku originální a akviziční produkce. V posledních dnech byly do nabídky přidány například snímky Robocop. Hercules, Nejhorší člověk na světě nebo Brusinkové vánoce. Velkým překvapením pak bylo zpřístupnění letošního titulu To nic drahá s Harry Stylesem a Florence Pugh, který obsahuje i formáty pro náročnější diváky – Ultra HD s podporou Dolby Vision a zvuk Dolby Atmos.

autor: lukpo
Spustit audio

Související