Videotéka HBO OD skončí 15. dubna, upozorňuje Nej.cz. Operátor vyzývá zákazníky k přechodu na HBO Max

28. březen 2022

Operátor Nej.cz upozornil v uplynulých dnech zákazníky, že 15. dubna bude ukončena služba Videotéky, jejíž součástí je i kategorie HBO OD, tedy archiv kanálů HBO a Cinemax implementovaný přímo do set-top boxů. Klienti mají přejít na novou videotéku HBO Max.

„Skupina HBO v současné době provádí zásadní změny v distribuční politice a jednou z nich je i spuštění nové streamovací služby HBO MAX a zároveň s tím i ukončení služby HBO OD, kterou jste mohli mít k dispozici současně s lineárním vysíláním balíčku HBO,“ informoval operátor Nej.cz zákazníky na svém klientském portálu. Firma minulý týden představila podobu kreditového programu, díky němuž mohou službu využívat i s účtem Nej.cz.

Nově mají zákaznici možnost buď využívat pouze balíček HBO za 33 kreditů, případně si k němu dokoupit HBO Max za 4 kredity. „Abychom vám ulehčili přechod na tuto novou streamovací platformu, snížili jsme počet kreditů klasické lineární služby HBO z 36 na 33 kreditů,“ dodal operátor. Na portálu služby HBO Max dochází k identifikaci klienta pomocí čísla smlouvy a jeho PINu, následně už se může divák do této videotéky registrovat.

autor: lukpo
Spustit audio

Související