Vodafone: Lala TV prozatím zůstává v nabídce, přibyly videonávody

25. leden 2022

Dětská stanice Lala TV, která podle původních informací měla ke konci loňského roku opustit programovou nabídku společnosti Vodafone, v ní prozatím zůstává. Přesné časové určení, kdy bude kanál případně vyřazen, firma nesdělila. Sekci Extra pak operátor nově obohatil o videonávody. Jeden z nich je věnovaný například Videotéce.

„S provozovatelem Lala TV, slovenskou TV Services, jsme se na poslední chvíli dohodli na krátkém prodloužení vysílání,“ uvedl pro portál Digitální rádio mluvčí Vodafonu Ondřej Luštinec. Kdy tak firma přesně plánuje dětské kanál vyřadit, Luštinec nepřiblížil. Stanice je k dispozici v nabídce Vodafonu pouze ve standardním rozlišení, byť existuje i její verze v HD. Tu mají k dispozici například klienti platformy T-Mobile TV.

Ve Videotéce se pak v kategorii Extra objevila nová sekce Videonávody. Ta má podobný účel jako u jiných operátorů – seznámit zákazníky s jednotlivými funkcemi služby. V případě Vodafonu jde konkrétně o kategorie Moje TV, Ovládání hlasem, Seznamte se s Vodafone TV, TV program, Videotéka a Aplikace pro mobilní telefony. V sekci Extra je dále možné sledovat například filmy ve 4K rozlišení nebo tituly s LGBTQI tematikou.

autor: lukpo
Spustit audio

Související