Vodafone TV se rozšířila o Leo TV Gold a další erotickou stanici

8. prosinec 2020

Největší kabelový operátor na trhu, společnost Vodafone, rozšířila od prosince i nabídku své internetové televize, z níž zároveň vyřadila i standardní verzi Hustler TV. K drobné změně pak došlo v jednom z multiplexů, který firma šíři ve své síti ve standardu DVB-T.

Programovou nabídku rozšířila v uplynulých dnech nejen kabelová televize Horizon, ale také její internetová varianta Vodafone TV. Operátor navýšil opět počet stanic ve vysokém rozlišení. Klienti Vodafone TV najdou v nabídce dvě programové novinky – Leo TV Gold a Passion XXX. Oba kanály ve vysokém rozlišení obrazu jsou z kategorie stanic pro dospělé a umístěny jsou tak na samotném konci seznamu. Stejně jako v případě Horizon TV došlo k ukončení distribuce erotického programu Hustler ve standardním rozlišení (SD).

Do nabídky Vodafone TV naopak prozatím nezamířila stanice Hunter TV, kterou mají od minulého týdne k dispozici klienti kabelové Horizon TV. Lze předpokládat, že operátor tak bude sledovat zájem o tento program a může případně svou internetovou televizi rozšířit později. Další, již drobnou změnou je odstranění jediné programové pozice Rezerva v DVB-T multiplexech, které si operátor skládá. Aktuálně se tak v tomto standardu naladí zákazníkům v Praze 47 TV programů. Ukončeno bylo i červené tlačítko HbbTV společnosti Sat Plus.

autor: lukpo
Spustit audio

Související