Vodafone TV zařadila další československou klasiku ve 4K a nové kanály v HD rozlišení

15. prosinec 2020

Ve Videotéce internetové televize Vodafone TV se objevila v Ultra HD formátu česká klasika, jako je Spalovač mrtvol, Všichni dobří rodáci nebo Lásky jedné plavovlásky. V programové nabídce přibyly stanice Jednotka HD, Dvojka HD a Hunter TV HD. Řada stanic dostala nové umístění.

Vodafone TV v uplynulých dnech opět rozšířila nabídku filmů, které jsou v její Videotéce dostupné v Ultra HD/4K rozlišení. Jedná se konkrétně o snímky, jež v uplynulých letech prošly restaurováním a byly digitalizovány pro budoucí generace. Mezi těmito tituly můžeme najít například filmovou klasiku, jako je Spalovač mrtvol, Všichni dobří rodáci, Lásky jedné plavovlásky, Postřižiny nebo Ostře sledované vlaky. Lineární programy v Ultra HD rozlišení plánuje společnost Vodafone nabízet svým klientům v průběhu příštího roku.

V nabídce Vodafone TV došlo i k dalším programovým změnám. Nově byly zařazeny stanice Rozhlasu a televize Slovenska (RTVS) Jednotka a Dvojka. Samozřejmostí je vysoké rozlišení i funkce zpětného zhlédnutí. Oba kanály jsou dlouhodobě součástí kabelové Horizon TV, Dvojka ovšem bez posunu v čase. Kromě toho se v nabídce Vodafone TV objevila i stanice Hunter TV. Operátor ve velkém také měnil pořadí některých programů, které de facto reflektovaly změny na poli placené televize v uplynulých týdnech a měsících.

autor: lukpo
Spustit audio

Související