Vodafone TV zpřístupní další videotéku, její zákazníci si pustí pořady z archivu HBO OD

24. srpen 2020

Zákazníci operátora si budou moci přehrávat pořady filmových a seriálových kanálů HBO bez ohledu na samotný archiv, který je k dispozici ve formě zpětného zhlédnutí. Službu HBO OD nabízí svým klientům například také konkurenční platformy O2 TV nebo Lepší.TV.

Telekomunikační operátor Vodafone rozšíří nabídku své internetové televize o další videotéku. Po Netflixu a Amazon Prime Video bude v rámci Vodafone TV k dispozici také archiv HBO OD. Stejnojmenná aplikace se již objevila v odpovídající sekci a aktuálně jsou v ní k dispozici první tituly. Při podrobnějším prozkoumání je jasné, že služba je v zaváděcí fázi, protože obsahuje pouze několik filmů. Archiv HBO OD nabízí jinak v řádném režimu jak hollywoodské tituly, tak například seriály, případně další produkci.

Úvodní obrazovka služby Vodafone TV včetně archivu HBO OD

Pro Vodafone není archiv HBO OD novinkou. Svým klientům už nabízela tuto službu společnost UPC Česká republika, kterou právě telekomunikační gigant koupil. Klienti UPC měli a stále ještě mají přístup k HBO OD prostřednictvím Horizon boxů, kde šlo o jednu z položek v kategorii Filmy/Seriály. Vodafone pochopitelně není první operátor, který tuto videotéku svým klientům nabízí. Jmenovat můžeme například O2 TV nebo Lepší.TV. Vedle HBO OD provozuje HBO Europe zejména známější archiv HBO GO.

autor: lukpo
Spustit audio

Související