Volant.tv na zkoušku v nabídce televize Kuki, připravena už je i pozice pro návrat slovenské Trojky

2. červen 2022

Nová motoristická televize Volant.tv, která je svázána se stejnojmenným webovým portálem, zahájila své vysílání. Program je určen pro distribuci v nabídkách českých a slovenských operátorů placených služeb. Od středy 1. června se objevila Volant.tv v nabídce televize Kuki. Operátor zároveň připojil i programovou pozici pro slovenskou veřejnoprávní Trojku.

„Kanál Volant.tv je oproti jiným motoristickým stanicím výjimečný v tom, že se hodně věnuje i lokálnímu prostředí. Diváci tak na obrazovkách uvidí třeba majitele vozů z Česka a ze Slovenska, o nichž se jinak nemluví a nejsou tolik vidět. Celé vysílání se nese ve znamení motta: „Auta, lidi, příběhy“. Pokud kanál zákazníky zaujme, zvážíme do budoucna jeho zařazení do stálé nabídky,” uvedl Lukáš Pazourek, marketingový ředitel Kuki.

Volant.tv kromě reportáží o klasických, moderních i legendárních autech věnuje pozornost také příbuzným tématům, jako jsou motoristická legislativa, tuning nebo motorky. Program dále láká na pořady o autech pro řidiče z povolání. Stanice je k dispozici v nabídce operátora do 30. června ve vysokém rozlišení obrazu s možností funkce zpětného zhlédnutí. Operátor bude i v České republice nabízet v HD opět slovenskou veřejnoprávní stanici Trojka.

autor: lukpo
Spustit audio

Související