Vybraná internetová rádia obsahují novou podcastovou rubriku s tematikou COVID-19

6. květen 2020

Speciální podcasty k problematice koronaviru vznikají například v zemích, jako je Austrálie, Rakousko, Brazílie, Kanada, Čína, Dánsko, Francie, Irsko nebo Itálie.

Společnost Frontier Smart Technologies umožňuje v rámci aktualizace vybraných rozhlasových přijímačů poslech pořadů s tematikou pandemie COVID-19 (koronavirus). Unikátní řešení bylo nasazeno jako součást firemního softwaru u rádií, která fungují na bázi modulu Venice X nebo Venice 6.x a 8. Položka by se následně měla uživateli objevit po vyvolání seznamu stanic a zvolení kategorie Podcasty, případně stačí vyhledat spojení COVID-19.

Speciální podcasty zaměřené na problematiku koronaviru vznikají v zemích, jako jsou Austrálie, Rakousko, Brazílie, Kanada, Čína, Dánsko, Francie, Irsko, Itálie, Mexiko, Nový Zéland, Norsko, Portugalsko, Španělsko, Švýcarsko, Nizozemsko, Velká Británie a Spojené státy americké. Programovou nabídku pandemie koronaviru přizpůsobili pro posluchače například ve Velké Británii, kde odstartovala stanice Health Radio. Speciální servis COVID-19 je vysílán i v DAB+ pro Vídeň a okolí.

autor: lukpo
Spustit audio

Související