Výrobce čipů a modulů Frontier dosáhl významného milníku

2. srpen 2019

V rámci světové produkce dodala padesát milionů těchto produktů a pokračuje v dalších investicích. Čipy zmíněného výrobce je možné najít u řady značek, jako je Sony, Panasonic, Bose, Denon, Onkyo, Yamaha, TechniSat, Hama, Grundig, Pure a mnoho dalších.

Společnost Frontier Smart Technologies, výrobce digitálních rozhlasových čipů Kino 4 a modulů Siena DAB, dosáhla významného milníku. V rámci světové produkce dodala padesát milionů těchto produktů a pokračuje v dalších investicích. Čipy zmíněného výrobce je možné najít u řady značek, jako je Sony, Panasonic, Bose, Denon, Onkyo, Yamaha, TechniSat, Hama, Grundig, Pure a mnoho dalších. Firma si získala dobré jméno díky tomu, že nabízí kompletní řešení od levných čipů a modulů, přes software pro automobilový trh až po Smart Radio.

„Jedná se o významný mezník pro společnost Frontier - odráží vedoucí roli společnosti v mezinárodním rozvoji digitálního rádia za téměř dvacet let. Naše týmy trvale kladou důraz na poskytování vysoce kvalitních a spolehlivých řešení. Naše současné priority zahrnují přidání bezdrátového připojení k DAB přijímačům, zlepšení uživatelského rozhraní zařízení pomocí podpory barevného displeje a snížení nákladů na technologii s cílem zvýšit zážitek koncového uživatele. I nadále budeme úzce spolupracovat s průmyslovými partnery při budování digitálního rádia po celém světě,“ uvedl Anthony Sethill, generální ředitel společnosti.

autor: lukpo
Spustit audio

Související