Zákazníci služby Kuki mohou otestovat poslední z Peterkových televizních počinů

3. červen 2019

Šlágr 2 byl doposud dostupný zejména prostřednictvím pozemního vysílání v multiplexech Českých Radiokomunikací, na satelitu je kódován. Stanici zařadil v minulosti i kabelový operátor UPC.

Provozovatelé internetové televize Kuki, brněnská společnost Smart Comp a pražská Planet A, změnily začátkem měsíce tradičně zákazníkům televizní stanici na pozici promo ochutnávky. Díky ní si mohou klienti on-line služby nově otestovat vysílání hudebního a teleshoppingového kanálu Šlágr 2. Jde o nejnovější počin jihočeského podnikatele Karla Peterky, který se měl zaměřit především na žánr dechovky. Šlágr 2 doposud v nabídce televize Kuki chyběl.

Šlágr 2 byl doposud dostupný zejména prostřednictvím pozemního vysílání v multiplexech Českých Radiokomunikací, konkrétně Regionální síti 8 (DVB-T) a Přechodové sítě 12 (DVB-T2). Stanice je k dispozici také na satelitu Astra 3B, kde je na rozdíl od hlavního Šlágru ovšem kódována. Šlágr 2 má v nabídce i kabelový operátor UPC. Kuki nabízí novou stanici s programovým průvodcem EPG i možností zpětného zhlédnutí. O tom, zdali program v nabídce zůstane trvale, firmy rozhodnou v následujícím období.

autor: lukpo
Spustit audio

Související