Zápasy v OKTAGON TV nově jako aplikace pro Android TV a Apple TV

13. říjen 2022

Důležitý krok ve své existenci učinila placené sportovní služba OKTAGON TV, která se orientuje na přímé přenosy a záznamy bojových sportů. Začátkem září byla uvolněna aplikace pro operační systém Android TV, přibližně o týden později pak i pro Apple TV. Zápasy Oktagonu se tak dostávají i na klasickou velkou televizní obrazovku.

OKTAGON TV funguje na bázi měsíčního předplatného, kdy jsou k dispozici dva tarify – Basic a Premium. Obě nabídky se od sebe prakticky neliší, vyšší ovšem umožňuje sledování obsahu bez vkládané reklamy. Další možností předplatného je výběr konkrétního zápasu. Tato možnost je na webových stránkách i v samotné aplikaci vždy viditelně označena. Přípravné tréninky jednotlivých bojovníků lze přehrát i bez nutnosti předplatného.

OKTAGON MMA je největší česko-slovenská organizace, která pořádá turnaje bojových sportů u nás. Organizátor zápasů na svém webu uvádí, že turnaje OKTAGONU sledují fanoušci z více než 64 zemí po celém světě. OKTAGON ročně pořádá hned několik turnajů v největších českých a slovenských arénách či městech. Mimo to připravuje pro všechny sportovní fanoušky reality show s profesionálními bojovníky zvanou OKTAGON VÝZVA.

autor: lukpo
Spustit audio

Související