Zpravodajská stanice 1+1 v nabídce placené televize O2 TV

8. září 2022

Společnost O2 Czech Republic zařadila do nabídky své placené televize ukrajinskou verzi kanálu 1+1, ta se liší od mutace International, která je mj. i součástí celoplošného pozemního vysílání DVB-T2. V nabídce O2 TV tento program nahradil kanál Ukrajina 24, ten před několika týdny ukončil distribuci. Stanice je k dispozici ve standardním rozlišení.

Čtěte také

Zákazníci O2 TV mají možnost u tohoto programu využívat zpětné zhlédnutí, respektive pohyb na časové ose, tzv. timeshift, i přehrávání pořadů z archivu. Nalezení konkrétního formátu, pokud divák nezná konkrétní čas, je ale problematické. V rámci dat elektronického programového průvodce (EPG) se vysílá pouze označení „Informační maraton“. Toto pojmenování je přitom bez výjimky stejné pro celé schéma kanálu.

Ukrajinské vysílání stanice 1+1 se liší od její mezinárodní verze. Zatímco klienti O2 TV pod označení tohoto programu mohou sledovat zpravodajství a publicistiku z válkou zmítané země, mutace 1+1 International nabízí divákům klasický program složený také ze seriálů, reality show a dalšího zábavného obsahu. Verze 1+1 International je k dispozici v DVB-T2 multiplexu 23 Českých Radiokomunikací a v některých placených službách.

autor: lukpo
Spustit audio

Související