Zpravodajské kanály FOX bude možné sledovat on-line, nebude to ale zadarmo

2. říjen 2020

Služba nabídne katalog více než dvaceti kanálů na vyžádání i živé přenosy z lineárních programů. Služba debutovala v Mexiku, následovaly země, jako je Španělsko, Německo nebo Velká Británie. Aktuálně je k dispozici ve dvacítce zemí.

Americkou zpravodajskou stanici FOX News v mezinárodní verzi a ekonomický FOX Business bude možné sledovat on-line, nebude to však zadarmo. Společnost FOX News Media uvedla v létě novou streamingovou službu, která tyto tematické kanály zpřístupní pro mezinárodní trhy. Jako první se dočkalo 20. srpna Mexiko, 17. září následovalo Španělsko, Německo, Velká Británie a postupně i další země. Aktuálně je služba k dispozici prozatím ve dvou desítkách zemí po celém světě.

„Jsme nadšeni z debutu společnosti FOX News International, který umožňuje našemu oddanému publiku v zámoří přístup k jejich důvěryhodnému zdroji pro novinky a důkladnou analýzu. S katalogem více než 20 kanálů na vyžádání a živými přenosy z našich lineárních sítí zajistí nová služba našim divákům streaming po celém světě, aby nikdy nepropásli nejnovější informace z předního amerického zpravodajského kanálu,“ uvedla Suzanne Scott, ředitelka FOX News Media.

Dostupnost: systémy Android a iOS; Apple TV, Android TV, Amazon Fire TV

autor: lukpo
Spustit audio

Související