Zpravodajský kanál Ukraina 24 v nabídce tuzemských operátorů ve standardním i vysokém rozlišení

10. březen 2022

Ukrajinská zpravodajská televize se v uplynulých dnech zabydlela v nabídkách několika tuzemských operátorů, kteří ji šíří nejen ve standardním, ale také vysokém rozlišení. Telekomunikačními hráči, kteří tento program také nově šíří, jsou Kuki, Nej.cz a Telly.

Provozovatel televize Kuki zařadil stanici Ukraina 24 jako součást povinné programové nabídky, k dispozici je tedy ve všech nabídkách včetně starých tarifů Kuki start, Kuki menší, Kuki větší a Kuki extra. Stanici mají možnost zákazníci této placené televize sledovat ve standardním rozlišení a se zpětným zhlédnutím. Stejně postupovala i služba Nej.cz, která však zařadila tento program ve vyšší obrazové kvalitě s nulovou kreditovou hodnotou.

Ukraina 24 HD je zároveň nově i v nabídce placené televize Telly. K dispozici je ve všech tarifech. Telly zároveň dočasně nabídne svým zákazníkům všechny zpravodajské stanice, bez ohledu na to, jaký mají aktivovaný televizní balíček.

„Naprosto odsuzujeme současnou ruskou agresi vůči suverénnímu státu Ukrajina. Od roku 2014, kdy Rusko vyvolalo ozbrojený konflikt na ukrajinském Krymu, jsme z naší nabídky stáhli veškeré ruské zpravodajské kanály vysílající proputinovskou propagandu,“ vysvětlil Vladimír Rusnák, ředitel televize Telly.

Operátor Nej.cz zároveň potvrzuje svou pozici operátora, který nabízí zákazníkům největší počet regionálních a lokálních televizí na trhu. Nově byly do nabídky zařazeny informační programy pro města a obce Bukovany, Horní Bojanovice, Hustopeče, Ivančice, Jiřetín, Jiříkovice, Letonice, Lužice, Mutěnice, Prušánky, Rosice, Šlapanice, Svatobořice, Žatčany a Židlochovice. Všechny tyto stanice mají pochopitelně opět nulovou kreditovou hodnotu.

autor: lukpo
Spustit audio

Související