Agáta Jaromíra Soukupa a další pořady. TV Barrandov spustí aplikace pro červené tlačítko HbbTV

20. září 2022

Diváci, kteří řadu let čekali na spuštění aplikací pod virtuálním červeným tlačítkem, se konečně dočkají. TV Barrandov a její tematické klony už obsahují první reálné známky příprav na spuštění samotných aplikací. V DVB-T2 multiplexu 23 Českých Radiokomunikací už se vysílá úvodní grafika a také menu, konkrétní služby jsou v současné době ve vývoji.

HbbTV menu TV Barrandov

Samotné diváky, kteří přepnou na TV Barrandov, jistě nepřekvapí, že hlavním lákadlem stanice je původní formát Agáta Jaromíra Soukupa, tedy společný pořad majitele televize a podnikatele s hvězdou reality show a bulvárních médií Agátou Hanychovou. Tomuto formátu je věnována úvodní grafika, která má symbolizovat samotné virtuální červené tlačítko, tak i jedna z dlaždic. Zde se diváci mohou seznámit i s dalšími formáty televize.

Pořady TV Barrandov zastupuje kromě Agáty Jaromíra Soukupa i Česko volí prezidenta, Týden podle Jaromíra Soukupa, Vaření se Soukupem, VIP Svět Speciál, Instinkty Jaromíra Soukupa, Poklad z půdy a Aréna Jaromíra Soukupa. Tematické kanály jsou pak zastoupeny v případě Kina Barrandov Nebezpečnými vztahy a u Barrandov Krimi Soudci Alexandem a Barbarou. Kromě DVB-T2 se zatím signalizace HbbTV v dalších službách nevysílá.

autor: lukpo
Spustit audio

Související