Anglicko-jazyčná verze France 24 HD v nabídce Vodafone TV

4. únor 2021

Ze zpravodajských stanic nabízí ve vysokém rozlišení Vodafone kanály ČT24, CNN Prima News, TA3 nebo Euronews. Nově je takto v internetové televizi k dispozici i France 24. Noví zákazníci operátora nyní získávají k televizní nabídce na tři měsíce videopůjčovnu Netflix.

Operátor Vodafone zařadil v uplynulých dnech do své nabídky internetové televize další zpravodajskou stanici ve vysokém rozlišení, anglicko-jazyčnou verzi France 24. Jedná se o stejnou stanici, která je k dispozici již klientům kabelové verze Horizon TV. Distribuce France 24 HD je k dispozici prostřednictvím satelitu Hotbird na pozici 13 stupňů východně, kde mohou anglicko-jazyčnou a francouzskou verzi kanálu sledovat zájemci bez kódování, tedy v takzvaném režimu free-to-air. Příjem družice na území Česka je bezproblémový.

Vodafone nabízí na své internetové platformě ve vysokém rozlišení dále například zpravodajské kanály ČT24, CNN Prima News, TA3 nebo Euronews.. Operátoři placených služeb tak již dospěli v řadě případů do fáze, kdy už nahrazují vyšší obrazovou kvalitu automaticky i u méně atraktivních programů, pokud je tak daný program k dispozici. Vodafone láká na svou on-line platformu aktuálně internetovou videotékou Netflix, kterou dává na tři měsíce k televizní službě všem novým klientům. Je součástí jeho set-top boxu.

autor: lukpo
Spustit audio

Související