Anglickou Premier League bude kromě Skylinku vysílat i T-Mobile, O2 TV a Telly dál jednají

4. srpen 2022

Nejvyšší anglickou fotbalovou soutěž budou v České republice a na Slovensku vysílat kromě satelitní a internetové televize Skylink také subjekty patřící pod skupinu Deutsche Telekom. Na našem trhu tedy půjde o společnost T-Mobile. Konkurenční služby O2 TV a Telly zatím zákazníkům vzkázali, že se zástupci Canal+ Group jednají.

Čtěte také

„Dbáme na to, abychom našim zákazníkům přinášeli prémiový obsah a prestižní nabídku kanálů, na které jsou zvyklí. Premier League tak nadále doplňuje širokou nabídku našich sportovních kanálů, které patří mezi nejoblíbenější a nejvyhledávanější obsah na T-Mobile TV,“ uvedl Zdeněk Spurný, manažer televizních služeb T-Mobile. 

V rámci vysílání Premier League letos nabídne T-Mobile TV všech 380 zápasů, sedmidenní archiv a nově i možnost paralelního vysílání všech utkání na ostatních kanálech Canal+ Sport. Veškeré fotbalové přenosy jsou vysílané v HD kvalitě a uživatelé T-Mobile TV si je mohou užít plně lokalizované s českým a slovenským komentářem, zápasovými studii i dalším doplňujícím obsahem. 

„To, že jsme získali vysílací práva v první vlně, vnímám jako zásadní úspěch nejen pro naši TV službu, ale pro celý T-Mobile,“ konstatoval Maximiliano Bellassai, obchodní ředitel společnosti T-Mobile Česká republika. Zápasy Premier League mohou sledovat diváci, kteří v rámci T-Mobile TV služby využívají tarif M či vyšší nebo mají předplacený balíček Sport Premium. Naladit Canal+ Sport mohou jak v rámci digitálního vysílání T-Mobile TV na EPG pozicích 81 až 87, tak prostřednictvím satelitu na pozicích 91 a 92.

autor: lukpo
Spustit audio

Související