Anglická Premier League se přesouvá na Canal+ Sport, stanice Premier Sport to ale neohrozí

15. červenec 2022

Placené tematické kanály Premier Sport budou pokračovat ve svém vysílání i poté, co se nejvyšší anglická fotbalová soutěž přesune na nově vznikající stanice Canal+ Sport. Portálu Digitální rádio to potvrdil mluvčí O2 TV Sport David Solnař. Podle jeho vyjádření mají oba programy dostatek obsahu na to, aby mohly ve svém vysílání pokračovat.

„Kanály Premier Sport 1 a Premier Sport 2 pokračují, mají v nabídce nadále řadu atraktivních přenosů. Jako například prestižní Ligu mistrů UEFA, turnaje nejprestižnější MMA organizace světa UFC nebo populární NFL. Navíc je možné, že se v blízké budoucnosti dočkají diváci těchto kanálů dalšího nového sportovního obsahu,“ uvedl ve vyjádření pro Český rozhlas Solnař. Programy má v nabídce nejen O2 TV, ale také T-Mobile TV a služba Telly.

Stanice Canal+ Sport budou v České republice dostupné od začátku srpna v nabídce satelitní televize Skylink a také služby freeSAT, a to právě se zahájením nového ročníku anglické fotbalové soutěže Premier League. Canal+ se rozhodl tyto programy nabízet na našem trhu zatím pouze ve Full HD rozlišení, UHD formát přijde na řadu nejdříve příští rok. Další detaily ohledně těchto kanálů plánuje společnost představit ve středu 27. července.

autor: lukpo
Spustit audio

Související