Aplikace Skylink Live TV rozšiřuje dostupnost, nově je k dispozici i pro Apple TV

2. září 2022

Společnost M7 Group, která je provozovatelem satelitní televize Skylink, uvolnila 25. srpna aplikaci pro použití své internetové verze pro multimediální centrum Apple TV. Aktuálně se jedná o verzi služby s verzí 9.4. Apple TV rozšiřuje dostupnost online platformy na chytrých zařízeních. K dispozici je mj. sedmidenní archiv nebo bezplatná videotéka.

Čtěte také

Redakce portálu Digitální rádio vyzkoušela aplikaci Skylink Live TV v multimediálním centru Apple TV 4K z loňského roku. Po úvodní instalaci je nutné přihlášení, které se skládá z klientského čísla a následně i hesla. Pokud uživatel překročí čtyři zařízení, na nichž službu využívá, je upozorněn, že nejprve musí jedno z nich ze seznamu odstranit. Služba Skylink Live TV se objevuje v Apple TV ve chvíli, kdy hlavním lákadlem je anglická Premier League.

Co se týká podpory internetové verze Skylinku, v minulosti operátor pracoval zejména na podpoře televizorů. Jedná se o značky, respektive vybrané modely Samsung, LG, Sony/Philips, JVC/GoGen/Hyundai, Finlux/Hitachi/Orava/Toshiba a Panasonic. Aplikace Skylink Live TV je k dispozici mj. i pro multimediální centra se systémem Android TV. Aktuálně je v seznamu aplikací pro Apple TV uveden Skylink jako druhá nejoblíbenější.

autor: lukpo
Spustit audio

Související