Fotbalová Premier League v prostředí služby Skylink Live TV. Operátor přichází s vlastní multidimenzí

5. srpen 2022

V uplynulých letech jsme se s označením multidimenze setkávali výhradně v souvislosti se společností O2 Czech Republic provozující největší placenou IP televizi na trhu. Podobný model fungování nyní přináší na televizní obrazovky i francouzská skupina Canal+, která vlastní sportovní kanály spouští se zahájením nového ročníku nejvyšší anglické fotbalové soutěže.

Čtěte také

Maximální využití vysílacích práv pro anglickou Premier League přináší francouzské skupině Canal+ v České republice a na Slovensku vlastní internetová platforma Skylink Live TV. Tu mohou zákazníci využívat jak na svém mobilním zařízení nebo počítači, tak zejména prostřednictvím televizorů připojených k internetu. Kategorie Premier League se objevila ve službě už před několika dny, nyní byla zpřístupněna i koncovým uživatelům, tedy samotným zákazníkům Skylinku.

V přehledu programů je kromě ikon stanic Canal+ Sport a Canal+ Sport 2 k dispozici nově dalších devět pozic Canal+ Sport, tedy Canal+ Sport 3 až Canal+ Sport 7. Po kliknutí na jednotlivé položky se následně objeví divák na místě daného programu. V době psaní tohoto textu obsahovaly všechny pouze statickou obrazovku s graficky přehlednou tabulkou, co se kde bude vysílat. V průběhu víkendu plánuje Skylink nabídnout zápasy na celkem pěti programech včetně konferenčního pojetí.

V sekci Premier League pak najdou jsou pak kromě jednotlivých kanálů k dispozici i pořady, které bude Canal+ Sport v České republice a na Slovensku vysílat. Aktuálně se jedná o Fantasy Show, Match Time a Premier Club. K dispozici je také sedmidenní archiv zápasů. Unikátem Canalu+ v České republice a na Slovensku je to, že všechny zápasy bez výjimky budou komentovány v lokalizované podobě. Češtinu, případně slovenštinu plánuje provozovatel nabídnout i u magazínů.

autor: lukpo
Spustit audio

Související