Formule 1 se dočkala před koncem letošní sezóny oficiální aplikace pro Apple TV

3. listopad 2021

Majitelé multimediálního centra Apple TV si mohou do svých zařízení stáhnout novou aplikaci F1 TV, kterou lze využívat pro sledování obsahu ze stejnojmenné streamingové služby. Poslední závod formule 1 v letošním roce se koná 12. prosince Abú Dhabí.

Diváci v České republice si mohou vybrat, zdali budou sledovat formuli 1 na lineárních kanálech Sport 1 a Sport 2, nebo prostřednictvím oficiální streamingové služby F1 TV. Ta je určena opravdovým fanouškům těchto závodů a mohou zde konzumovat výrazně více obsahu. Jde nejen o samotné závody, ale i přenosy formule 2, formule 3 a Porsche Supercup. Volitelné audio je k dispozici celkem v šesti jazycích. 

Expanze služby do České republiky v letošním roce společnost AMC Networks International, která provozuje Sport.tv, překvapila, nicméně obě platformy se mohou bez problémů doplňovat. F1 TV si mohou předplatit skuteční fanoušci rychlých motorů nebo klienti placených služeb, kteří nemají ke kanálům AMC přístup – jmenovitě O2 CZ a Telly. Kompletní přehled toho, co nabízí oficiální sportovní platforma navíc, lze najít zde.

autor: lukpo
Spustit audio

Související