Červencové novinky služby Plex: Ježek Sonic, další wrestlingový kanál i inspirativní rozhovory TED

20. červenec 2022

Pět nových programů přidal od července do své nabídky provozovatel multimediální platformy Plex. Ve stejné době byly zároveň čtyři kanály z bezplatných stanic vyřazeny. Plex je k dispozici v Česku díky televizorům připojeným k internetu i multimediálním centrům Apple TV nebo Android TV.

Všechny stanice, které Plex jako součást streamované nabídky poskytuje, jsou k dispozici bezplatně. Aktuální rozšíření čítá pět programů – Sonic TV, Pro Wresting TV, TED, Enterpreneur TV a KIN. Z pohledu českého diváka jsou zajímavé zejména první tři programy. Sonic TV navazuje na úspěch dvou filmových zpracování Ježka Sonica a nabízí příběhy oblíbené dětské postavy. Rozhovory TED s inspirativními osobnosti netřeba představovat.

Součástí strategie služby Plex je méně úspěšné projekty nahrazovat jinými, případně průběžně obměňovat programovou nabídku podle preferencí diváků. Uživatelé se tak musí připravit například i na časté změny pořadí programů, které občas zamíří i do jiné části programového průvodce EPG. Součástí aktuálních změn je i vyřazení tematických kanálů More U, Business Rockstars, Volty a Dungeon TV. Stanice jsou k dispozici pouze v originále.

autor: lukpo
Spustit audio

Související