Streamingová služba Plex zařadila další tři programy, potěší konspirátory i milovníky adrenalinu

8. červen 2022

V nabídce bezplatně streamovaných programů multimediální platformy Plex se od června objevily stanice Gravitas Adrenaline, Gravitas Documentaries a Unexplained. Kanálům pochopitelně chybí jakákoliv lokalizace, nicméně zájemci je mohou sledovat zcela zdarma. Sledování programů je financované z reklamy.

Stanice Gravitas Adrenaline nabízí divákům podle vlastní charakteristiky kombinaci žánrů, které rozproudí krev. Nechybí zde akční filmy, thrillery ani horory. Rozšíření programové nabídky doplňuje tato značka i programem Gravitas Documentaries. Tento kanál slibuje dokumenty z nejprestižnějších festivalů z oblasti sportu, skutečného zločinu, ale i LGBTQ+. Unexplained přináší nový pohled na nevysvětlitelné a nevyjasněné kauzy včetně UFO.

Nové logo streamingové služby Plex

Koncem dubna představila multimediální platforma Plex nové, modernější logo. Novým identifikátorem chce služba představit vřelejšího a přívětivějšího ducha, který je důležitý při získávání nových uživatelů. Dosavadní logo využívala služba téměř deset let. Nový symbol služby Plex si zachoval řadu prvků z původního, a to včetně barevného provedení nebo žluté šipky symbolizující přehrávání médií. Aktuálně jsou použity volné linky se zaoblenými okraji.

autor: lukpo
Spustit audio

Související