Česká televize má „hotovo“, archiv iVysílání už je k dispozici i pro Apple TV

12. prosinec 2022

Kavčí hory dokončily po několika měsících expanzi svého bohatého online video archivu na všechny klíčové platformy. Po televizorech značek Samsung a LG nebo operačním systému Android TV, si mohou tuto službu plně otestovat také majitelé multimediálních center Apple TV. Česká televize tak splnila svůj slib uvolnit aplikaci ještě do začátku vánočních svátků.

V současné době je iVysílání České televize publikováno na první pozici v kategorii Nejlepší bezplatné (aplikace). Za ním pak následují videotéky, jako je Disney+, HBO Max, Voyo.cz nebo Netflix. V současné době je aplikace uvolněna ve verzi 1.0 s datem uvedení 8. prosince 2022. Instalační soubor má velikost 33 MB. Výhodou aplikace iVysílání je fakt, že její kompletní obsah je na rozdíl od konkurenčních služeb k dispozici bezplatně, dokonce bez nutnosti jakékoliv registrace.

Aplikace pro Apple TV přináší zcela pochopitelně některá specifika, která jsou dána prostředím systému tvOS. Jedná se například o horizontální menu v horní části obrazovky s položkami Výběry, Kategorie, Program vysílání, Hledat a moje pořady. Aplikace obsahuje barevné logo České televize, zatímco například LG ho má bílé. Lze předpokládat další vývoj iVysílání na jednotlivých platformách, který umožní například personalizaci, přenos obsahu mezi různými zařízeními apod.

autor: lukpo
Spustit audio

Související