České Radiokomunikace chystají další setkání s novináři

16. leden 2024

Po měsíci chystají České Radiokomunikace další setkání s novináři nad budoucími plány operátora. Zatímco v prosinci společnost nemohla ještě o případných plánech s výstavbou DAB+ vysílačů mluvit, tentokrát by to již mělo být jinak. Aukce na provozování komerčních sítí už byla ukončena a vítězové vyhlášeni.

Čtěte také

„Ráda bych Vás pozvala na ranní setkání s řediteli Českých Radiokomunikací Milošem Mastníkem a Marcelem Procházkou, a to hned nad několika byznysovými i broadcastingovými tématy – nové akvizice ČRA a další plány v této oblasti, výsledky Světové radiokomunikační konference, aukce DAB, plánované novinky v pozemním digitálním televizním vysílání a další,“ informovala tisková mluvčí operátora Petra Miterová. Akce se uskuteční 23. ledna.

V úvahu připadá možnost, že zástupci Českých Radiokomunikací již budou schopni promluvit o konkrétnějších plánech na poli DAB+. Dceřinná firma Czech Digital Group se stala jedním ze dvou vítězů na provozovatele celoplošných komerčních sítí, v několika oblastech bude realizovat i regionální multiplexy. Redakce portálu Digitální rádio pochopitelně nebude na této akci chybět, případné novinky zprostředkuje svým čtenářům přímo z místa.

autor: lukpo
Spustit audio

Související