České Radiokomunikace připravily k 60. výročí nový promo spot, upozorňuje i na DAB+

27. listopad 2023

Telekomunikační operátor, který je neodmyslitelně spjatý zejména s pozemním televizním vysíláním již desítky let, nasadil na svůj infokanál nový spot představující bohaté portofolio jeho služeb. České Radiokomunikace se v něm jako jeden z budoucích operátorů celoplošného vysílání dotýká i digitálního rozhlasu.

Čtěte také

„Již více než šedesát let jsme s vámi v osobním i pracovním životě. Umíme doručit informace i zábavu. Vybudovali jsme unikátní infrastrukturu, díky které pokrýváme signálem celou Českou republiku. Naše služby zdokonalujeme a rozvíjíme. Přecházíme na efektivnější a modernější způsoby vysílání, podporujeme nové technologie, které jsou šetrné vůči životnímu prostředí a přijatelné pro lidi,“ informuje operátor ve spotu s hlasem moderátora Vladimíra Kroce.

České Radiokomunikace jsou přímými účastníky probíhající aukce, díky které Český telekomunikační úřad rozdělí operátorům kmitočty pro provozování komerčních sítí na celoplošné, regionální i lokální úrovni. Zástupci operátora se veřejně netajili tím, že firma má zájem právě o provozování některého z celoplošných multiplexů. Zároveň by bylo velkým překvapením, pokud by ČRa tyto kmitočty přiděleny nebyly. Aukce o jednotlivé příděly je v tuto chvíli v plném proudu.

autor: lukpo

Související