Český rozhlas České Budějovice přivítá Den otevřených dveří a Den s digitálním rádiem

3. květen 2022

Hned dvě zajímavé akce pro posluchače Českého rozhlasu i další zájemce v regionu se uskuteční v prostorách českobudějovického studia. Plánovaný Den otevřených dveří doplní ve stejnou dobu i Den s digitálním rádiem. Operátor RTI cz o časovém sladění obou akcí informoval v pondělí na sociálních sítích.

„Největší výstava rádií s DAB+ v ČR se po dvou a půl leté pauze vrací. Připravili jsme pro Vás další Den s digitálním rádiem, tentokrát v Českém rozhlase České Budějovice u příležitosti Dne otevřených dveří. Těšíme se na Vás v sobotu 14. května od 10 do 16 hodin na adrese U Tří lvů 1, České Budějovice,“ napsal na facebookovém profilu Digital Radio DAB provozní ředitel společnosti Roman Kropáček.

V Českých Budějovicích vystoupí na Dni otevřených dveří JR Big Band Václava Hlaváče, Nezmaři, Dětský pěvecký sbor Jitřenka a Rozhlasový swingový orchestr. Pro návštěvníky budou také připraveny besedy s pořadem Zelené světy a Pavlem Chloubou a s pořadem Máme rádi zvířata, DAB stánek, kulinářský stánek s Petrem Stupkou, DIY s Dámskou jízdou, rozhlasová dílnička pro děti a reportérský fotokoutek.

autor: lukpo
Spustit audio

Související