Další hudební kanál a „upoutávky z pekla“. Streamingová služba Plex odhalila programové novinky

20. leden 2022

Streamingová služba Plex rozšířila v letošním roce poprvé svou programovou nabídku a počet volně dostupných stanic zde stoupl na rovných devadesát. Novinkami jsou hudební televize Vivaldi a tematický kanál Trailers from Hell, tedy upoutávky z pekla.

Hudební televize Vivaldi, ač to název evokuje, nemá se skladatelem Antoniem Vivaldim nic společného. Stanice nicméně odkazuje na jeho jméno a hlásí se k odkazu kvalitního obsahu, respektive vážné hudby. Webové stránky provozovatele jsou aktuálně mimo provoz, nicméně z kusých informací lze dohledat, že cílem Vivaldi TV je nabídnout divákům volně dostupnou hudbu, redakcí editovaný obsah a relevantní informace k daným dílům.

„Trailers from Hell“ si kladou za cíl, aby divákovi všechny podstatné momenty filmy shrnuly v několika minutách. Na své si přijdou například fanoušci tvorby ve stylu režisérů Quentina Tarantina a Roberta Rodrigueze. Stanice zejména vzdává hold klasickým hororům, zapomenutým sci-fi snímkům nebo žánru tzv. exploitation. Žebříček 25 nejlepších moderních snímků z této kategorie zveřejnil v roce 2015 magazín Rolling Stone. Web TFH najdete zde.

autor: lukpo
Spustit audio

Související