Další německá stanice ladí posluchače do vánoční pohody

17. prosinec 2018

Cílem provozovatele vánočního rádia od rs2 je nabídnout posluchačům vánoční hity nonstop a nikoliv pouze v tematických blocích o víkendu nebo ve svátcích.

Další německá stanice si připravila pro své posluchače vánoční rozhlasové vysílání. Berlínská rs2, která se jako jeden z komerčních hráčů podílí na digitálním vysílání DAB+, připravila speciální stream pod jednoduchým názvem „Weihnachtsradio“, tedy Vánoční rádio. Jeho posluchači se mohou těšit na klasické i novější sváteční hity, mimo jiné Santa Baby, Jingle Bells, Last Christmas nebo I´ll Be Home For Christmas.

„Ostatní rozhlasové stanice hrají ve vysílání také vánoční písničky, ale vždy pouze o víkendech nebo ve svátcích. Vánoční nálada je ale všechno, nebo nic. Proto jsme se rozhodli vybrat pro naše posluchače nejkrásnější vánoční písně a nabídneme je posluchačům od pondělí až do samotných svátků nonstop,“ konstatoval Frank Nitzschmann, programový ředitel rozhlasová stanice rs2, která je k dispozici na omezeném území Čech jak díky VKV, tak i DAB+.

autor: lukpo
Spustit audio

Související