Dejte svému televizoru, co potřebuje, vyzývá DVB-T2 kampaň v Německu

10. srpen 2018

Televizor pro sledování programů v HD kvalitě je bez odpovídajícího zdroje signálu podle kampaně jako bazén bez vody, luxusní jachta v malém rybníku nebo fotbalový hráč před brankou bez míče.

V pondělí 13. srpna bude v Německu zahájena další informační kampaň, která má přesvědčit televizní diváky, aby si jako nejlepší platformu pro sledování programů ve vysokém rozlišení (HDTV) zvolili pozemní vysílání, konkrétně placenou nabídku Freenet TV. Motto kampaně je výstižné: „Dejte svému televizoru to, co potřebuje.“ Výhody vysílání v HD kvalitě prezentuje provozovatel služby hned na několika příkladech.

Televizor pro sledování programů v HD kvalitě je bez odpovídajícího zdroje signálu jako bazén bez vody, luxusní jachta v malém rybníku nebo fotbalový hráč před brankou bez míče. Se všemi těmito prvky se divák v informační kampani může setkat. Kampaň, která potrvá až do 21. října, je zaměřena zejména na nové zákazníky a má inspirovat publikum k přechodu na vysílání v HD. V rámci osvěty diváků je zmíněna i možnost příjmu Freenet TV ze satelitu Astra.

autor: lukpo
Spustit audio

Související