Dětská a rodinná digitální stanice Toggo Radio s prvními čísly poslechovosti

26. duben 2024

Rozhlasová stanice Toggo Radio, která je v sousedním Německu k dispozici prostřednictvím druhé celoplošné sítě Antenne Deutschland, vykázala v aktuálních výsledcích Mediální analýzy 2024 Audio I rovných 22 tisíc posluchačů. Jsou to vůbec první hodnoty za tento program. Vysílání Toggo Radia je zaměřené na rodiny a jejich děti.

Čtěte také

Toggo Radio je možné považovat za německou obdobu Radia Junior. Jeho vysílání je určeno dětem a jejich rodinám. Průvodci ranního vysílání jsou moderátoři Leandra Ibeová, Vanessa Civiellová a Simón Albers, na které navazuje dopolední blok. Toto vysílání nabízí nejen samotné informace od týmu rozhlasové stanice, ale do programu zapojuje i posluchače, zejména pak rodiče, kterým otvírá zajímavá témata a triky na každodenní soužití s dětmi.

Základní cílovou skupinu Toggo Radia tvoří posluchači ve věku od 6 do 13 let, která ovšem není v Mediální analýze Audio zastoupena. Stanici je možné naladit kromě celoplošného DAB+ multiplexu Antenne Deutschland také na satelitu Astra, pozice 19,2 stupně východně, nebo na internetu. Nejposlouchanějším rádiem na platformě DAB+, které se již vzdalo svých FM kmitočtů, je Klassik Radio s 223 tisíci posluchači, je součástí sítě DR Deutschland.

autor: lukpo
Spustit audio

Související