Dětská televize Nicktoons začala vysílat od února reklamu

3. únor 2020

Tematická stanice je na našem trhu dostupná od podzimu. Do svých nabídek ji zařadili operátoři O2 Czech Republic, UPC i T-Mobile.

Placená dětská televize Nicktoons začala od února vysílat reklamu. Redakci portálu Digitální rádio na novinku upozornil dlouholetý spolupracovník Lukáš Jaro. Reklamní pauzy jsou vkládány naštěstí pouze mezi jednotlivé pořady a nijak tedy nepřerušují samotný děj. Začátek komerční přestávky je vždy oznámen grafikou i staničním hlasem, který sdělí: „Reklama na Toons.“ Stejně jako Nickelodeon a Nick Jr. bude stanici na tomto poli zastupovat Media Club.

Novou dětskou stanici najdou klienti placených služeb u řady operátorů. O jejím chystaném vstupu na český trh informoval v září exkluzivně právě portál Digitální rádio. Přesto, že stanice testovala na satelitu Hotbird českou verzi u vysílání ve vysokém rozlišení obrazu (HDTV), zákazníci kabelových sítí a na satelitu se nakonec dočkali pouze standardní kvality. Tematická televize je v tuto chvíli dostupná například u UPC, O2 TV nebo v T-Mobile TV.

autor: lukpo
Spustit audio

Související