Dětskou televizi Megamax nahradí v O2 TV nová stanice Nicktoons

18. prosinec 2019

Megamax už nebude od ledna v nabídkách českých a slovenských operátorů dostupný. Nicktoons nabídne divákům animované seriály Spongebob, Hlasiťákovi, Sanjay nebo Craig.

Placená dětská televize Megamax postupně mizí z nabídek českých a slovenských operátorů, od února pak bude její vysílání ukončeno úplně. Společnost O2 Czech Republic, která je provozovatelem IPTV služby O2 TV, nahradí tento program dětskou stanicí Nicktoons. Program bude pro klienty operátora k dispozici ve standardním rozlišení obrazu (SD). Nicktoons se stane součástí nabídky O2 TV od zítřka, čtvrtka 19. prosince.

Stanici Nicktoons najdou diváci na pozici 94, kde byl doposud k dispozici právě Megamax. Kanál Nicktoons bude dostupný v SD rozlišení v tarifech O2 TV L, XL, Stříbrná a Zlatá. Během Vánoc (od 19. prosince 2019 do 6. ledna 2020) bude k dispozici také pro tarify S, M, Modrá a Bronzová. Televizní stanice přinese divákům animované pohádky Spongebob, Hlasiťákovi, Sanjay nebo Craig včetně několika premiér (44 koček nebo Lego City).

autor: lukpo
Spustit audio

Související