Digi TV, Skylink a Kuki zpřístupní v prosinci některé kanály, Slováci mají zdarma filmovou stanici

2. prosinec 2019

V rámci placené služby Plustelka probíhá v prosinci volné vysílání stanice JOJ Cinema, která je k dispozici ve standardním rozlišení. Diváci se mohou těšit například na snímek Nebezpečná známost s herečkou Blake Lively.

S blížícími se vánočními svátky připravili provozovatelé placených služeb tradičně ochutnávku svých programových nabídek. Detaily už zveřejnili i velcí operátoři, mezi které patří Digi TV, Skylink a Kuki. První služba od 3. prosince zpřístupní všem zákazníkům programy Digi Sport 1 HD, Digi Sport 2 HD, Digi Sport 3 HD a Premier Sport HD, pro příznivce motorismu Auto Motor Sport, dále filmový kanál Filmbox Premium HD, dětskou stanice Nick Junior a program pro dospělé EroXXX.

Největší satelitní služba na trhu Skylink má v prosinci pro své klienty připravené volné vysílání programů Filmbox Premium, Minimax a Fashion 4K, který byl nedávno na satelitu Astra zakódován. Americký program zavede diváky do světa módy, životního stylu nebo nejnovějších trendů z přehlídkových mol. Po promo období, které bude ukončeno 7. ledna, se stanice zpřístupní pouze klientům s balíčky Smart, Multi, Kombi a Komplet. Služba Kuki vysílá v prosinci na promo pozicích dětské kanály LaLa TV a Nicktoons.

Na své si přijdou i diváci, kteří žádnou placenou službu nemají, podmínkou však je, aby byly v dosahu slovenské pozemní nabídky Plustelka. Jak upozornil redakci portálu Digitální rádio jeho čtenář Josef, na promo pozici je nyní dostupná filmová televize JOJ Cinema. Program je sice označen piktogramem „HD“, nicméně k dispozici je pouze ve standardním rozlišení.

Přeshraniční přesah služby Plustelka (slovenský multiplex 2) se týká i části Moravy a Slezska, program je k dispozici s kódováním obrazu MPEG-4/AVC. V nejbližší době uvede stanice například filmy jako je Nebezpečná laskavost, Rande naslepo, Zlato nebo Nádech pro lásku.

autor: lukpo
Spustit audio

Související