Digitální Jack Radio hraje v Británii pouze ženské interprety, přidá i jejich sporty

9. listopad 2018

Z vysílání stanice zní nejen výhradně interpretky a dívčí skupiny, ale do budoucna má jít o platformu, která bude určena výhradně ženám.

Digitální rozhlasová stanice Jack Radio, která odstartovala v říjnu ve Velké Británii, hraje výhradně ženské interprety. V jejím vysílání budou moci posluchači najít interprety, jako jsou Adele, Beyoncé, Aretha Frenklin, Whitney Houston nebo Dusty Springfield. Cílem je nabídnout posluchači nejen výhradně dámský playlist, ale také informace ze světa něžného pohlaví. V plánu jsou informace o ženském sportu nebo rodících se talentech.

Stanice je ve Velké Británii dostupná na platformě DAB, ostatní zájemci ji mohou najít on-line na webu www.jackradio.com, kde je k dispozici bez geoblokace také její on-line stream. Podle Iana Walkera, generálního ředitele společnosti Jack Radio, vzešla nová rozhlasová stanice z rozsáhlého průzkumu, který ukázal, že posluchači mají o stanici tohoto typu skutečně zájem. Cílem je nabídnout digitální platformu, jenž doposud nebyla v takové míře k dispozici.

autor: lukpo
Spustit audio

Související