Digitální rozhlas v Německu má nyní jednotnou a jasnou komunikační platformu

11. červen 2018

Jednou z novinek je možnost uložení dostupných rozhlasových stanic dle PSČ do dokumentu ve formátu PDF a následně je možné například jeho vytištění.

Digitální rozhlas DAB+ má od května jednotnou a jasně viditelnou platformu. Původní web na adrese www.digitalradio.de nahradil portál www.dabradio.de. Důležitou součástí je nový logotyp „DAB+ Mehr radio“, s nímž přišli právě Němci a postupně dochází k jeho implementaci ve všech zemích, kde je digitální rozhlas na vzestupu. Česká republika nebude v tomto směru výjimkou. Návštěvníci webu najdou rychle informace o pokrytí, rozhlasových stanicích, DAB+ přijímačích i FAQ – často kladené dotazy.

Jednou z novinek je možnost uložení dostupných rozhlasových stanic dle PSČ do dokumentu ve formátu PDF a následně je možné například jeho vytištění. Přijímače mohou zájemci vybírat podle toho, zdali je chtějí použít doma, na zahradě, v práci, případně v automobilu. Právě řidiči mají na webu speciální akci, kde najdou další informace o tom, které firmy již DAB+ tunery montují a za jakých podmínek je možné je získat. Portál Dabradio.de funguje také jako rozcestník. Kromě aktuálního zpravodajství jsou zde k dispozici odkazy i na další weby, které se danou problematikou zabývají.

autor: lukpo
Spustit audio

Související