Diváci na Moravě mohou přes pozemní anténu sledovat dočasně volně filmovou stanici JOJ Cinema HD

1. říjen 2020

Tematický kanál mohou bezplatně sledovat všichni diváci, kteří jsou v dosahu některého ze slovenských vysílačů šířících signál pozemní televize. Na Moravě se jedná zejména o Velkou Javorinu.

Slovenský telekomunikační operátor Towercom nabízí jako svou pravidelnou bezplatnou ochutnávku na měsíc říjen filmovou stanici JOJ Cinema ve vysokém rozlišení obrazu (HDTV). Portálu Digitální rádio to oznámil jeho moravský čtenář Josef. JOJ Cinema HD je součástí placené televize Plustelka, konkrétně tamního DVB-T2 multiplexu 1, dočasně je však šířena volně a není tedy nutné použít dekódovací zařízení operátora. Stanice je zároveň k dispozici i v multiplexu 2.

JOJ Cinema, která patří do portfolia JOJ Media House, vysílá více či méně úspěšné snímky z posledních let napříč žánry. Namátkou je možné jmenovat Psí poslání – první i druhý díl, 96 hodin: Zúčtování, 2 Bobule, Alibi na klíč, Belmondo, Borg/McEnroe, Božská Florence, Escobar, Fakjů pane učiteli (všechny 3 části), Iluzionista a řadu dalších. Od 1. října je JOJ Cinema HD také součástí placené pozemní televize Skylink Anténa+, která je k dispozici v Praze na kanálu 46.

autor: lukpo
Spustit audio

Související