Do Evropy expandovala další konkurence Netflixu, placená videotéka Starzplay

28. květen 2019

Jedním z titulů figurujících v nabídce je Španělská královna – seriál, který získala pro Českou republiku a Slovensko placená televize HBO, stejně jako Na mušce (Killing Eve) nebo Hlava 22 (Catch 22).

V řadě evropských zemí a také Latinské Americe je nově dostupná videotéka Starzplay. Služba je exkluzivně k dispozici na platformě Apple TV. Využívat ji mohou majitelé mobilních telefonů iPhone, tabletů iPad a je implementovaná také ve vybraných letošních a loňských modelech televizorů Samsung, kam již Apple svou on-line platformu také umístil. Mezi největšími evropskými trhy, kde bude služba od počátku dostupná, je Velká Británie, Francie, Německo a Španělsko. Od 1. července má být Starzplay dostupná pro celkem 51 trhů po celém světě.

Jedním z titulů figurujících v nabídce Starzplay je Španělská královna – seriál, který získala pro Českou republiku a Slovensko placená televize HBO, stejně jako Na mušce (Killing Eve) nebo Hlava 22 (Catch 22). V nabídce on-line služby nebudou chybět ani filmy, například sága Hunger Games nebo Sicario. V České republice v současné době ze zahraničních služeb funguje Netflix a Amazon Prime Video, nedávno byla nabídka doplněná o videopůjčovnu Rakuten. Podle informací naší redakce se o expanzi na trh snaží i provozovatel služby Showmax.

autor: lukpo
Spustit audio

Související