Do televizorů s internetem přicházejí vánoční kanály, služba Plex rozšířila svou nabídku

19. listopad 2021

Několik týdnů před Štědrým dnem rozšířila multimediální platforma Plex nabídku svých bezplatných programů dostupných v Česku také o stanice s vánoční tematikou. Aktuálně je pro zájemce na našem trhu k dispozici v této službě 87 z celkových 200 kanálů.

Multimediální platforma Plex dosáhla v uplynulých dnech hranice dvou set šířených kanálů, přičemž v České republice jich aktuálně nabízí necelých devadesát. Programové novinky jsou tentokrát cílené na blížící se vánoční svátky. Stanice Gravitas Movies tak byla přejmenována na Gravitas Holiday, v nabídce se nově objevila i stanice Christmas Lights nebo Eddie’s Wonderland. Odstraněn byl naopak halloweenský program Camp Spoopy.

Mezi dalšími programovými novinkami je možné zmínit Discover.film nebo stanici Commune s rozhovory nad problematikou víry v Boha. Dalšími programem, který vedle kanálu Camp Spoopy zmizel z nabídky je Esport 24. Bezplatný streaming kanálů doplněný o reklamu považuje provozovatel platformy Plex za důležitou součást svého obchodního modelu. Pro inzerenty chystá detailnější statistiky úspěšnosti jejich kampaní za použití dat a inovací.

autor: lukpo
Spustit audio

Související