Dokumentární stanice Travelxp zamířila ve službě SledováníTV do balíčků Doku a Mých 7

23. červenec 2020

Na rozdíl od konkurence je obsahem televizního programu Travelxp stoprocentní vysílání obsahu zaměřeného na cestování. Operátoři si mohou tento program najít na satelitu Eutelsat 16A, pozice 16 stupňů východně.

Provozovatel on-line služby SledováníTV změnil od července zařazení dokumentárního kanálu Travelxp ve své nabídce. Tematická stanice je nově k dispozici pouze pro klienty z balíčku Doku a Mých 7. Některým zákazníkům se tak mohlo stát, že jim program z nabídky zmizel. Stanice je v rámci on-line služby SledováníTV k dispozici ve vysokém rozlišení obrazu (HDTV). Společnost IFC Media, která Travelxp na našem trhu zastupuje, má tento dokumentární kanál připravený pro budoucí zájemce i ve 4K rozlišení.

Travel xp HD je k dispozici ve více než 50 milionech domácností po celém světě. Je například distribuován v Anglii, Severní Americe, Latinské Americe, Mauriciiu, Africe, Indii, na Srí Lance, Dubaji, Ománu, Kataru a Bangladéši. Na rozdíl od konkurence je obsahem televizního programu Travelxp stoprocentní vysílání obsahu zaměřeného na cestování. Operátoři si mohou tento program najít na satelitu Eutelsat 16A, pozice 16 stupňů východně, případně v rámci placené televize Skylink. Kanál je pochopitelně k dispozici v češtině.

autor: lukpo
Spustit audio

Související