On-line služba SledováníTV přidá na Slovensku Extasy 4K, v Česku Love Nature HD

29. červen 2020

Exkluzivita na erotickou stanici po několika měsících skončila na Slovensku operátorovi Antik. Love Nature je kvůli své orientaci na přírody velmi žádanou stanici u zákazníků placených služeb. Operátoři ji mohou též zařadit ve formátu UHD.

Provozovatel on-line služby SledováníTV přidá svým klientům na Slovensku od července další Ultra HD kanál do své nabídky. Po stanici NASA UHD se zákazníci dočkají také programu Extasy 4K. Ten byl doposud k dispozici pouze klientům v Česku. Provozovatel služby nemohl doposud Extasy 4K nabízet i našim východním sousedům, protože doposud na něj měl pro tento trh exkluzivitu operátor Antik. Ta po několika měsících skončila. Extasy 4K je erotická stanice, za níž stojí společnost PK62, mj. provozovatel Leo TV.

Zkrátka nepřijdou ani diváci v České republice, kteří se mohou těšit na vysílání dokumentárního kanálu Love Nature. Tematická stanice bude klientům na našem trhu k dispozici ve vysokém rozlišení obrazu (HDTV). Za zmínku stojí zmínit skutečnost, že i tento program je k dispozici operátorům ve 4K rozlišení. Ve své nabídce ho má například satelitní televize Skylink, která ho nabízí svým klientům z pozice 13 stupňů východně, družice Hotbird. Love Nature je díky svému zaměření mezi klienty placené TV velmi žádaný.

autor: lukpo
Spustit audio

Související