On-line služba SledováníTV zařadila dva nové programy, konec vysílání o koronaviru

21. červenec 2020

Programovými novinkami v nabídce jsou stanice Lux TV a HaHa TV, která v nabídce nahradila Corona Virus Info TV. Program pochází opět z produkce slovenské společnosti Antik Telekom.

V nabídce on-line služby SledováníTV.cz se v průběhu července objevily další dva nové programy. Jedná se konkrétně o křesťanskou stanici Lux TV a slovenskou HaHa TV, vyřazen byl naopak program Corona Virus Info TV. Oficiálně provozovatel služby medializoval zejména šíření Love Nature ve vysokém rozlišení, ve slovenské nabídce pak Extasy 4K. Erotická stanice v Ultra HD rozlišení byla doposud dostupná pouze v České republice. Distribuci na sousedním trhu zajišťoval pro své klienty exkluzivně Antik Telekom.

Co nové programy přináší? Televize Lux je katolickou televizí, která je výsledkem spolupráce Konference biskupů Slovenska a Lux communication. „Nabízí program v souladu s naukou a životem katolické církve. Jejím cílem je přinášet lidem možnost poznávání a posílení se ve víře, ze které mohou čerpat sílu do prožívání každodenního života,“ přibližuje projekt provozovatel. Nová stanice HaHa TV se objevila na pozici po programu Corona Virus Info TV. Jedná se o další obdobu kanálu Comedy House, který je dostupný v nabídce T-Mobile.

autor: lukpo
Spustit audio

Související