Erotickou stanici Leo TV bude možné sledovat za poplatek on-line

18. prosinec 2020

Vydavatel erotických tiskovin PK62 spouští na webu možnost sledování své erotické televize Leo TV. Tato možnost nebude vázána na předplatné žádného z poskytovatelů placených nabídek.

Společnost PK62, která je mimo jiné vydavatelem řady erotických titulů na českém a slovenském trhu, umožní sledovat on-line svůj tematický kanál Leo TV. Pro zájemce je výhoda, že pro tuto službu nepotřebuje další předplatné některého z poskytovatelů placené televize. Novou službu Leo TV Online bude možné využívat prostřednictvím webového prohlížeče, později se počítá také s uvolněním mobilních aplikací pro systémy Android a iOS. Vývojářem novinky je provozovatel on-line televize SledováníTV.

Vysílání Leo TV na webu bude probíhat v režimu 24/7, tedy 24 hodin denně, 7 dní v týdnu. Samozřejmostí je i vysoké rozlišení, formát Full HD. Zájemce si má možnost službu zaplatit na den nebo na měsíc. On-line rozhraní je prakticky totožné se službou SledováníTV, uživatel má k dispozici ale pouze jedinou televizní stanici, a tou je právě Leo TV. Využít může také funkce zpětného zhlédnutí prostřednictvím programového průvodce nebo pohyb po časové ose, takzvaný timeshift. Dostupná je i sekce Nahrávky.

autor: lukpo
Spustit audio

Související