Placená pozemní televize Skylink Anténa+ se rozšiřuje o stanici Leo TV HD

2. listopad 2020

Stanice Leo TV byla doposud klientům placené pozemní televize v Praze a středních Čechách k dispozici ve standardní kvalitě obrazu. Program je možné sledovat vzhledem k erotickému obsahu pouze ve večerních hodinách.

Placená pozemní televize Skylink Anténa+, kterou provozuje na území Prahy a středních Čech francouzská skupina Canal+, nabídne od úterý 3. listopadu program Leo TV ve vysokém rozlišení obrazu (HDTV). Doposud byla tato stanice klientům k dispozici pouze ve standardní kvalitě.

V nabídce Skylink Antény+ tak bude nově devět programů v HD. Operátor Skylink spustil tuto službu začátkem října a za cenu 125 korun/měsíc nabízí rozšíření stávající nabídky bezplatného vysílání.

Praha a část středních Čech jsou první lokalitou, kde společnost Canal+ provozuje placenou pozemní televizi. Firma se ústy svého zástupce pro český a slovenský trh Jaromíra Glisníka dlouhodobě netají tím, že tento model by ráda uplatnila i pro zbytek republiky. Zdali k tomu dostane možnost ukáže veřejná soutěž o další dva DVB-T2 multiplexy v příštím roce.

autor: lukpo
Spustit audio

Související