Hitová stanice 89.0 RTL se představila s novým zvukovým obalem

3. duben 2024

Německá rozhlasová stanice 89.0 RTL, která je i součastí celoplošné saské sítě na kanálu 12A zachytitelné v Čechách, má od března nový zvukový obal. Vedle ní se inovace dočkalo i Radio Brocken. Oba programy spojuje stejný vlastník, kterým je společnost Funkhaus Halle. Autorem zvukové obalu stanice je známé londýnské studio Wisebuddah.

Čtěte také

Tina Wilhelmová, výkonná a programová ředitelka Funkhaus Halle, je s představením nových zvukových balíčků nadmíru spokojena. „Naše dvě stanice představují dynamiku, radost ze života a hudební rozmanitost. Nový zvukový design podtrhuje tyto hodnoty a poskytuje našim posluchačům ještě intenzivnější rozhlasový zážitek. Jsme hrdí na to, že jsme se s Wisebuddah opět vydali na kreativní cesty, a že jsme vyvinuli zvukový balíček, který nastavuje standardy.“

89.0 RTL se představuje s osvěženým zvukovým obalem, který navazuje na současné hudební trendy a integruje prvky z populárních předělaných skladeb z 90. let. „Nový zvukový design činí naše servisní bloky emotivnějšími a poskytuje perfektní doplněk k našim novým show. Je odrazem naší značky a toho, co naši posluchači milují: aktuální, dynamická hudba zabalená do vysoce kvalitního zvuku,“ doplnila Wilhelmová. V Čechách lze stanici zachytit ze saských vysílačů.

autor: lukpo
Spustit audio

Související